Kan ik iets voor u betekenen?

 • Ziet u door de bomen het bos niet meer in alle informatie over voeding in de media?
 • Vraagt u zich af of u alle voedingstoffen binnenkrijgt die u nodig heeft?
 • Heeft u last van een voedselallergie of voedselintolerantie of denkt u hier last van te hebben en zou u dit graag willen laten onderzoeken?
 • Bent u in training voor een sportevenement maar ervaart u regelmatig klachten?  Denk bijvoorbeeld aan maag- darmklachten of kramp tijdens (de training voor) een marathon, Dam tot Damloop of triatlon? Of komt de man met de hamer al vroeg in de race langs?
 • Heeft u het gevoel dat er in uw sportieve prestaties nog winst te halen valt door middel van het optimaliseren van uw voeding?
 • Bent u (chronisch) ziek en kunt u wel wat hulp gebruiken om alles eruit te halen wat er in zit?
 • Heeft u diabetes mellitus type 1 of een andere chronische ziekte waarbij u (top)sport of sport op hoog niveau nastreeft maar problemen ervaart zoals hypoglycemie, hyperglycemie, spierkramp of andere klachten?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik help u graag met een persoonlijk advies. Gericht op uw situatie, uw wensen, persoonlijke voorkeuren en doelstellingen. Samen met u bekijk ik wat voor u het beste werkt. Per slot van rekening is niemand hetzelfde. U kunt vrijblijvend en gratis informatie aanvragen.  Ik zal u een vragenlijst mailen en aan de hand daarvan telefonisch contact met u opnemen. Op basis van dat contact kan ik u adviseren of ik iets voor u kan betekenen.

Info gesprek

gratis
 • Gratis informatiegesprek

Intake gesprek

70
 • Per uur *

Vervolgconsult

17,50
 • Per kwartier *

Niet verschenen

20
 • No show/te laat afgezegd

Toelichting op tarieven: 

 • Gratis adviesgesprek: hierin kunt u aangeven wat uw doelen en verwachtingen zijn. Aan de hand daarvan kan ik u vertellen wat de mogelijkheden en behandelmethoden zijn en welke kosten u kunt verwachten.
 • Intake gesprek (70 euro/uur): Consult van ca. 60 minuten face-to-face contact. Afhankelijk van het doel inclusief meting lengte, gewicht, en vetpercentage. *Let op! Er wordt tevens tijd in rekening gebracht die wordt besteed aan het aanleggen van het dossier, berekening van de voeding, uitwerking van het voedingsadvies en terugkoppeling naar de verwijzer. Deze indirecte tijd wordt per kwartier in rekening gebracht (17,50 euro per kwartier). Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden. U krijgt het advies per mail of per post opgestuurd. Tijdens het consult wordt er een vervolgconsult ingepland.
 • Vervolgconsult (17,50 euro per kwartier): Consult van 15-30 minuten face-to-face. In deze vervolgconsulten wordt het verloop geëvalueerd en indien nodig wordt het advies bijgesteld. Let op! Er wordt tevens tijd in rekening gebracht die wordt besteed aan het bijwerken van het dossier, eventueel aanpassen van het dieet en terugkoppeling naar de verwijzer. Deze indirecte tijd wordt per kwartier in rekening gebracht (17,50 euro per kwartier). Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.
 • Groepsconsult: De prijs is afhankelijk van de wensen en grootte van de groep. Een groep dient uit minimaal 4 personen te bestaan.
 • No show (20 euro): Omdat er wel tijd en een ruimte voor u gereserveerd is worden hiervoor kosten in rekening gebracht wanneer u niet op uw afspraak bent gekomen of wanneer u te laat heeft afgebeld. Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden.

Het is ook mogelijk om een consult via Skype te doen. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de andere consulten.

Sinds 2011 is de diëtist direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u zonder verwijsbrief naar de diëtist kan. Echter als u de kosten bij uw zorgverzekeraar wilt declareren kan het zijn dat de verzekeraar toch een verwijsbrief eist. Of dit voor uw verzekering geldt, kunt u nagaan in uw polisvoorwaarden.

Voedingsadviesbureau Eiwitten & Zo is een contractvrije diëtist. De Client dient zelf de rekening in te dienen bij de zorgverzekeraar om de kosten van de Diëtist vergoed te krijgen.
Dieetadvisering is opgenomen in de basisverzekering, voor 3 uur per kalenderjaar. In sommige gevallen zijn extra uren dieetadvisering opgenomen in een aanvullende polis. Vergoeding vanuit de basisverzekering komt ten laste van het eigen risico. Elke zorgverzekeraar heeft tarieven vastgesteld die worden vergoed. Voedingsadviesbureau Eiwitten &Zo kan niet garanderen dat een deel of het volledige factuurbedrag wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Raadpleeg uw verzekeringspolis voor meer informatie.

Er is altijd sprake van directe en indirecte tijd. Met directe tijd wordt bedoeld de tijd waarbij ‘direct’ contact is met de client: bijvoorbeeld tijdens het consult, via de mail of via de telefoon. Met indirecte tijd wordt de tijd bedoeld die de diëtist besteedt aan bijvoorbeeld het berekenen van een voedingsdagboek, het aanleggen van een persoonlijk dossier of het opstellen van de rapportage voor de verwijzer. Ook deze tijd zit verwerkt in de factuur.

Op alle diensten en tarieven zijn de algemene voorwaarden van Eiwitten en Zo van toepassing.