Partners

Sinds oktober 2016 werk ik 1 dag per dag bij het Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam. Een klein zelfstandig behandelcentrum met 12 verschillende specialismen waaronder interne geneeskunde en dermatologie. Ben jij het als diabetes patiënt (type 1 en 2) zat om in een groot ziekenhuis behandeld te worden als nummer? Ben je het ook zat om bij elk bezoek weer een andere dokter te zien?

Het diabetes team van het MC Jan van Goyen is klein: bestaande uit 2 internisten, 1 diabetes verpleegkundige en 1 diëtist. Bij ons ben je dus geen nummer en zie je bij elk bezoek dezelfde arts. Wel zo prettig en je bent van harte welkom! Klik op onderstaande link om contact op te nemen met het MC Jan van Goyen.

www.medischcentrumjanvangoyen.nl

 

Tevens werk ik samen met het Cancer Care Center in Amsterdam. Het Cancer Care Center is er voor (voormalig) kankerpatiënten uit Amsterdam en omgeving. Wij bieden diverse zorgprogramma’s en doen dat in samenwerking met partners die allen op hun eigen manier ervaring hebben met de ziekte. Klik op de link voor meer informatie. Ik zit op de prachtige locatie van het CCC in het gebouw van Spa Zuiver in het Amsterdamse Bos.

www.cancercarecenter.nl

 

Andere interessante links:

www.nvdietist.nl

www.dieetditdieetdat.nl

www.sportdietetiek.nl

www.voedingscentrum.nl

www.evertdoorn.nl